Carvaljo voor SAP professionals

Ben je op zoek naar uitdagingen in SAP? Wil je prima en stipt op tijd betaald worden voor het werk dat je verricht? Carvaljo biedt je als SAP specialist uitstekende condities.

Waar staan we voor

Carvaljo is een uiterst professionele SAP detacheerder. We doen waar we goed in zijn en we leveren in onze dienstverlening géén half werk. Onze focus ligt hierbij enkel op SAP. We werken uitsluitend met goed gekwalificeerde professionals en richten ons op duurzame en betrouwbare relaties, zowel met de consultants als met de opdrachtgevers. Heldere afspraken, een pragmatische aanpak en open communicatie zijn verankerd in ons DNA.

Voor wie zijn we er

We richten ons op de professionele SAP zzp en ervaren SAP consultants die er voor gekozen hebben om als zelfstandig ondernemer diensten van hoge kwaliteit te leveren. Wij bieden SAP specialisten een fair tarief en interessante projecten bij toonaangevende opdrachtgevers.  Dat kan in de geografische nabijheid zijn maar ook internationaal. Wij behartigen op professionele wijze de belangen van opdrachtgever en SAP specialisten.

Naast zzp bemiddeling komt het regelmatig voor dat Carvaljo consultants bemiddelt die een vast dienstverband hebben met collega SAP bedrijven. In de praktische uitvoering naar onze klanten maakt dat geen verschil.

Daarbij komt dat wij onze opdrachtgevers veelal persoonlijk langdurig kennen hetgeen de nodige zekerheden biedt met eventueel een uitstekende begeleiding. Centraal staan onze personal touch en heldere en eenduidige benadering.  

Zuivere rechtspositie

De wetgeving is aan verandering onderhevig. De rechtspositie van zzp wordt bij de bemiddeling geborgd. Momenteel vindt dit plaats door gebruik te maken van zogenaamde door de Belastingdienst goedgekeurde contracten. Onze juridische adviseurs dragen daarbij zorg voor up to date en geldige, door de Belastingdienst goedgekeurde, DBA contracten die vervolgens bij de uitvoering van de opdracht worden nageleefd.