Carvaljo voor SAP professionals

Carvaljo voor SAP professionalsBen je op zoek naar uitdagingen in SAP. Wil je prima en stipt op tijd betaald worden voor het werk dat je verricht? Carvaljo biedt je als SAP specialist uitstekende condities.

Wat doen we niet?

Laten we vooropstellen dat Carvaljo een uiterst professionele SAP detacheerder is. Dat doen we heel erg goed en leveren in onze bemiddeling géén half werk. Én we houden ons niet bezig met andere applicaties, dan SAP.

Wat doen we wel?

We richten ons op de professionele SAP zzp’er, die er voor gekozen heeft als zelfstandig ondernemer diensten van hoge kwaliteit te leveren. Zo’n SAP specialist wil tegen een fair tarief interessante projecten doen bij wisselende opdrachtgevers, waarbij zijn/haar belangen professioneel behartigd worden door een ‘agent’ die van wanten weet. Én die met een “personal touch” zakendoet. Een heldere, eenduidige benadering. 

Consultants in dienst van leveranciers van Carvaljo

Naast zzp’ers komt het regelmatig voor dat Carvaljo consultants bemiddelt die een vast dienstverband hebben met collega SAP bedrijven. In de praktische uitvoering naar onze klanten maakt dat niets uit.

Zuivere rechtspositie en stipte betaling

Carvaljo bij de bemiddeling van zzp’ers, met door de Belastingdienst vooraf goedgekeurde contracten. Zoals deze vervolgens bij de uitvoering van de opdracht worden nageleefd. Inclusief stipte betaling.Daarbij komt dat wij onze opdrachtgevers, persoonlijk én veelal jarenlang kennen, hetgeen voor gedetacheerde SAP consultants de nodige zekerheden biedt én inhoudt dat ze uitstekend kunnen worden begeleid. Dit bij de intake en vervolgens gedurende de looptijd van de opdracht.