Carvaljo

Carvaljo brengt SAP specialisten en SAP-gebruikende organisaties samen. We kennen de markt en de spelers en weten hoe een succesvolle detacheringsovereenkomst tot stand gebracht moet worden. Carvaljo streeft naar langdurige relaties met opdrachtgevers en consultants. We weten dat een combinatie van professionaliteit met een persoonlijke benadering de sleutel vormen tot een succesvolle en duurzame relatie.

Samenwerking staat centraal

In een open en zakelijke sfeer, bemiddelt Carvaljo SAP consultants en –projectleiders op basis van hun ervaring, expertise en ambities op passende opdrachten. Samenwerking staat centraal in onze werkwijze. Wij kennen onze opdrachtgevers en we willen ook onze kandidaten persoonlijk leren kennen. Wie zijn ze, welke ambities hebben ze, wat zoeken en wat kunnen ze bijdragen. Deze informatie gebruiken we bij het verbinden van mensen om samen te komen tot een perfecte match. We doen dit op een manier waarin openheid, professionaliteit en correcte afhandeling centraal staan.

De werkwijze van Carvaljo

  • Open en eerlijke communicatie met alle betrokkenen, over alle aspecten van onze business,
  • Volledige transparantie over de opbouw van tarieven,
  • Altijd een snelle en kwalitatief hoogstaande respons op aanvragen en aanmeldingen,
  • Financiële afhandeling altijd conform afspraak, dus: op tijd,
  • Carvaljo is een SAP specialist. We doen niets anders.

SAP specialisten

SAP specialisten  kunnen zich naar keuze aanmelden voor opdrachten en job-opportunities die lokaal worden uitgevoerd, of die juist internationaal georiënteerd zijn