Maatschap Carvaljo Associates

Maatschap Carvaljo Associates

De maatschap is een samenwerkingsvorm tussen een aantal zeer ervaren SAP-professionals. De maten zijn kennisdragers met een ondernemende geest die naast hun zelfstandigheid op tal van onderdelen samenwerken als groep.  In onze Maatschap werkt een aantal zelfstandig ondernemende senior SAP consultants nauw samen in de uitoefening van hun SAP advies vak met behoud van autonomie.

Samenwerking staat centraal

 

Vanuit het collectief heeft ieder zijn eigen SAP specialisme en bijdrage.  

We delen:

  • kennis middels kennis overleggen;
  • ervaring door te sparren over onze opdrachten;
  • business opportunities via het beantwoorden van vraagstukken;
  • fun door het organiseren van een social events (gericht op informeel samenzijn)

Zo vormen we de Maatschap Carvaljo Associates

De werkwijze van de Maatschap Carvaljo Associates

 

Als zelfstandig ondernemer en SAP consultant werken we het liefst aan mooie en uitdagende SAP  opdrachten. De maten van de Maatschap Carvaljo Associates zijn allen zelfstandig ondernemer en beslissen autonoom over acceptatie van de aard van de opdrachten, de opdrachtgever, de locatie, het tarief, al dan niet in deeltijd werken etc.

 

Ontzorging

Ondernemen gaat echter verder dan dat en dat is precies waar Carvaljo ondersteuning biedt aan de Maatschap Carvaljo Associates.  Carvaljo vormt, eveneens als maat, het Bestuur van de Maatschap Carvaljo Associates. En dat is met het doel om te ontzorgen. Met onze praktische services en sales-inzet kun jij zorgeloos werken aan je opdrachten. Als maat en deelnemer in ons netwerk profiteer je van de administratieve en contractuele ondersteuning en kan je gebruik maken van de ter beschikking gestelde faciliteiten. Tegelijkertijd maak je onderdeel uit van  een community van gelijkgestemde en ambitieuze mede-ondernemers.

 

Ondernemen

Carvaljo vormt het Bestuur van de Maatschap Carvaljo Associates. In deze Maatschap werkt een aantal zelfstandig ondernemende senior SAP consultants onder dezelfde naam nauw samen in de uitoefening van hun SAP advies vak. Het dagelijks bestuur van de Maatschap is in handen van mevrouw Janne Meijers.Interesse en/of informatie als kandidaat voor de Maatschap? Mail dan: janne.meijers@carvaljo.nl.